Besplatna isporuka

Isporuka za ovaj prozvod je besplatna za iznos preko 10.000 Rsd

Stanje na lageru

Proizvod je dostupan

Sika primer 206 g+p za staklo

880 RSD

Sika primer 206 g+p je primer za staklo u crnoj boji koristi se pri leplenju stakla.

Share this product

Sika® Primer-206 G+P je crna tečnost koja stvrdnjava sa vlagom iz vazduha, a služi za pripremu površina za lepljenje, specijalno kod direktnog zastakljivanja, sa različitim Sika® poliuretanskim lepkovima.
Sika® Primer-206 G+P se proizvodi u skladu sa ISO 9001 / 14001 sistemom zagarantovanim kvalitetom i odgovarajućim programom za zaštitu životne sredine.

Sika® Primer-206 G+P se upotrebljava za poboljšanje prionljivosti lepka na staklo, keramičku borduru na staklu, metalne podloge, veštačke materijale kao i za popravke manjih oštećenja već zaštićenih površina. Ovaj proizvod je isključivo za profesionalnu namenu. U koliko se ovaj proizvod koristi u druge svrhe nego što je u tehničkom listu navedeno, neophodna su predhodna ispitivanja pre upotrebe.

Pre upotrebe treba Sika® Primer206 G+P dobro promućkati (mora
se čuti lupanje čeličnih kuglica u posudi). Podloga mora biti čista, suva i odmašćena. Pre nanošenja Sika® Primer-206 G+P treba
površinu pripremiti sa Sika® Aktivatorom Pro. Prajmer se nanosi četkicom, tamponom od filca, dozom sa napravom za nanos sa filcom, ili drugim priručnim alatom. Ne treba nanositi Sika®Primer206 G+P kod temperature ispod 5°C i iznad 35°C.
Sika® Primer-206 G+P se nanosi samo jedanput i to u tankom sloju
koji mora biti neprovidan. Posle svake upotrebe posudu dobro
zatvoriti.

Težina 0.03 kg

Reviews

Be the first to review “Sika primer 206 g+p za staklo”

NEWSLETTER

Sign Up for Our Newsletter

This is Photoshops version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit...

Our Services

Our Support

My Account