Besplatna isporuka

Isporuka za ovaj prozvod je besplatna za iznos preko 10.000 Rsd

Stanje na lageru

Proizvod je dostupan

Planitop fast 330

2,860 RSD

Brzovezujući cementni malter ojačan vlaknima, za fino izravnavanje unutrašnjih i spoljašnjih površina u debljinama od 3 do 30 mm.

 

Availability: Dostupno kao narudžbina na zahtev

Share this product

Brzovezujući cementni malter ojačan vlaknima, za fino izravnavanje unutrašnjih i spoljašnjih površina u debljinama od 3 do 30 mm.

Primena: fino izravnavanje unutrašnjih i spoljašnjih podloga na koje će se polagati keramičke pločice i kamen ili nanositi hidroizolacija od tečnih membrana.
Primeri primene: izravnavanje armirano-betonskih površina bazena pre nanošenja hidroizolacije Mapelastic, Mapelastic Smart, Monolastic i Monolastic Ultra (posle samo 24 sata na +20°C) ili za direktno polaganje svih vrsta keramičkih pločica i mozaika posle 4 sata pri +20°C; fino izravnavanje čistih unutrašnjih i spoljašnjih podloga izvedenih od proizvoda koji se uobičajeno koriste u građevinarstvu, kao što su podne ploče i estrisi na bazi cementa ili specijalnih veziva (kao što su Topcem, Topcem Pronto, Mapecem i Mapecem Pronto) i stare podloge od keramičkih pločica i kamena kako bi se brzo pripremile za polaganje (posle samo 4 sata na +20°C), keramičkih pločica i kamena koji nisu osetljivi na vlagu ili za nanošenje hidroizolacije kao što su Mapelastic, Mapelastic Smart, Monolastic, Monolastic Ultra, Mapegum WPS (posle samo 24 sata na +20°C); sanacija ili izvođenje padova na terasama i balkonima.
Tehničke karakteristike: kada se pomeša sa vodom dobija se mešavina dobre obradivosti koja može da se nanosi na vertikalne površine gletericom i koja ima visoku čvrstoću prianjanja na sve podloge koje se obično koriste u građevinarstvu. Planitop Fast 330 očvršćava brzo bez skupljanja i stvaranja pukotina čak iako se nanosi u debljim slojevima, i formira čvrst sloj pogodan za polaganje obloga od keramičkih pločica, staklenog mozaika i kamena. 
Proizvod je dostupan u specijalnim vakumiranim polietilenskim vrećama od 25 kg koje mogu da se skladište u spoljašnjim prostorima tokom izvođenja građevinskih radova. Kiša nema uticaja na njegove karakteristike.
Potrošnja: oko 1,45 kg/m2 po mm debljine (1 cm debljine: 14,5 kg/m2).
Ambalaža: Vreće od 25 kg.
Skladištenje: Planitop Fast 330 ima rok trajanja 12 meseci u originalno zatvorenoj ambalaži.

Težina 20 kg

Reviews

Be the first to review “Planitop fast 330”

NEWSLETTER

Sign Up for Our Newsletter

This is Photoshops version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit...

Our Services

Our Support

My Account