21%

Besplatna isporuka

Isporuka za ovaj prozvod je besplatna za iznos preko 10.000 Rsd

Stanje na lageru

Proizvod je dostupan

Mirka Deros 650cv

69,888 RSD 55,000 RSD

DEROS je kompaktna električna kružna brusilica, nove generacije izuzetnih performansi, prilagođena produženoj eksploataciji u različitim granama industrije.

Availability: Dostupno kao narudžbina na zahtev

Share this product

DEROS je kompaktna električna kružna brusilica, nove generacije izuzetnih performansi, prilagođena produženoj eksploataciji u različitim granama industrije.
Inovativni dizajn motora, koji je hermetički zatvoren i bez četkica, onemogućava prodor prašine tokom rada i obezbeđuje dugogodišnje korišćenje alata u proizvodnim pogonima. Upravo zbog ovakve konstrukcije i dizajna, mogućnost kvara, prouzorkovanih akumulacijom prašine unutar alata, svedena je na minimum.

Alat poseduje integrisani transformator koji obezbeđuje adekvatan napon alatu i dopunski ga štiti od strujnog udara ili varijacija u samom naponu električne mreže.

OSNOVNE KARAKTERISTIKE DEROS BRUSILICA

  • SPECIFIČAN DIZAJN MOTORA

Brusilica poseduje hermetički zatvoren motor bez četkica, što onemogućava prodor i akumulaciju prašine u unutar motora, čime se značajno produžava radni vek alata i smanjuje rizik od neželjenih kvarova.

  • IZUZETNA SNAGA MOTORA

Snaga motora alata sa integrisanim četkicama odgovara snazi tradicionalnih motora od 350 W.

  • VARIJABILNA KONTROLA BRZINE RADA ALATA

Opseg brzina alata je 4.000 – 10.000 o/min. Brzina rada se može menjati tokom operacije brušenja i nema uticaja na kvalitet obrađenih površina ili stabilnost rada alata.

  • BLUETOOTH TEHNOLOGIJA

Alat poseduje Bluetooth konekciju koja omogućava povezivanje sa MyMirka aplikacijom (na mobilnom telefonu) u cilju praćenja rada alata (nivo vibracija, eventualna preopterećenosti, prekidi u radu itd.). Pravilnom upotrebom aplikacije moguće je sprečiti i eliminisati kvarove koji se javljaju usled neadekvatnog korišćenja.

  • MOGUĆNOST KONTINUIRANOG PRAĆENJA RADNE TEMPERATURE ALATA

Senzor za praćenje radne temperature, integrisan je u sam alat, te onemogućava njegovo korišćenje i dalji rad ukoliko radna temperatura krene da raste. Na ovaj način motor je dopunski zaštićen od fatalnih kvarova.

  • ERGONOMSKI DIZAJN I MALE DIMENZIJE

Zbog specifičnog oblika, ergonomskog dizajna i male težine ovaj alat omogućava duže vreme korišćenja uz smanjen zamor osobe koja je zadužena za brušenje.

  • MOGUĆNOST KOMBINOVANJA SA RAZLIČITIM USISIVAČIMA ZA BRUŠENJE

DEROS električni alat se može brzo i jednostavno povezivati na različite modele usisivača za brušenje (modeli 1025 L i 1230 L) što ga čini izuzetno fleksibilnim za rad.
Zbog malih dimenzija i težine alat je moguće, pored proizvodnih pogona, koristiti i na terenu sa odgovarajućim modelima usisivača, ukoliko postoji priključak za električnu energiju u blizini mesta rada.

  • MAKSIMALNE PERFORMANSE U SISTEMU BRUŠENJE BEZ PRAŠINE

Radna stopa alata u potpunosti je prilagođena Net tehnologiji brušenja bez prašine što obezbeđuje kvalitetniju obradu površina (kraći period brušenja, uniformno obrađenu površinu, bolji finalni efekat), smanjenje naknadne kontaminacije lakiranih površina brusnom prašinom i smanjenu opasnost od požara.

Najbolji rezultati brušenja upotrebom brusilice DEROS postižu se u kombinaciji sa MIRKA mrežicama za brušenje koje imaju izuzetno dug vek trajanja i obezbeđuju čistije radno okruženje uz neizostavne benefite za zdravlje korisnika.

Radna stopa alata poseduje veliki broj otvora čime je omogućeno efikasno usisavanje prašine sa radnih površina elemanata koji se obrađuju brušenjem.
Jednostavno uklanjanje ostataka brusne prašine koja nastaje kao nus proizvod brušenja, omogućeno je jer sam alat poseduje priključke za povezivanja na sistem za otprašivanje u samoj proizvodnji ili pak na odgovarajući model usisvača.

Reviews

Be the first to review “Mirka Deros 650cv”

NEWSLETTER

Sign Up for Our Newsletter

This is Photoshops version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit...

Our Services

Our Support

My Account