10%

Besplatna isporuka

Isporuka za ovaj prozvod je besplatna za iznos preko 10.000 Rsd

Stanje na lageru

Proizvod je dostupan

ER lak 1+1

1,950 RSD 1,750 RSD

Share this product

OPIS PROIZVODA

Opšte karakteristike:
Dvokomponentni lak za parket na poliuretanskoj bazi namenjen za drvene podove. Ovaj proizvod je tokom dve decenije osvojio grčko tržište i stekao poverenje majstora, tako da se danas, kad se kaže lak za parket, podrazumeva proizvod ER LAC-a. Kada se nanese daje jednu veoma sjajnu i bleštavu površinu sa veoma dobrim mehaničkim svojstvima. Veoma je tvrd, tako da izdržava trenje i ne puca a istovremeno ima i veliku elastičnost. Veoma je otporan na hemijske uticaje a ne škode mu tečnosti za čišćenje. Zadržava sjaj tokom dugog niza godina.

Tehničke karakteristike:
Odnos mešanja: 1A:1B
Razređivanje: Proizvod je spreman za upotrebu. Ako je potrebno razređuje se sa 5-10% razređivača No.200
Vek trajanja smešena 20°C: 2 sata
Vreme sušenja : na prašinu 1 sat, na dodir 3 sata, potpuno sušenje 12 sati

Primena:
Dve komponente se dobro umešaju. Četkom nanosimo prvu ruku na površine na koje smo već naneli podlogu ASTARI ER LAC. Nakon 24 sata nanosimo drugu ruku, poštio prethodno lagano izbrusimo površinu. Tokom nanošenja laka prostorije treba da se provetravaju što je moguće više.

Teoretski učinak : 7-8 m2/l

Reviews

Be the first to review “ER lak 1+1”

NEWSLETTER

Sign Up for Our Newsletter

This is Photoshops version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit...

Our Services

Our Support

My Account