060 3410351 | info@farbarazip.rs

Vaša Korpa

Akcija

Keramol plus

0 review(s)
200 RSD495 RSD

Keramol plus

0 review(s)
200 RSD495 RSD

KERAMOL Plus je lepak za keramičke pločice na bazi hidrauličnih veziva, posebno selektovanih agregata, sintetičkih polimera i aditiva. Pogodan je za ugradnju keramičkih pločica, kamenih mozaika i kamenih pločica. Namenjen je za polaganje keramičkih pločica u enterijeru, na zidnim i podnim površinama. Takođe i za prostorije sa kratkotrajnim uticajem povećane vlažnosti (kuhinje, kupatila, toaleti) i za spoljašnje radove, kada se ugrađuju upijajuće pločice na upijajućim površinama. 

26%

Keramol interior

0 review(s)
540 RSD 400 RSD

Keramol interior

0 review(s)
540 RSD 400 RSD

KERAMOL Interior je lepak za keramičke pločice na bazi hidrauličnih veziva, posebno selektovanih agregata i aditiva. Pogodan je za ugradnju keramičkih pločica, prirodnog upijajućeg kamena i terakota pločica kao i siporeks, odnosno gasbetonskih blokova. Preporučuje se za polaganje keramičkih pločica u enterijeru, na upijajućim zidnim i podnim površinama.

20%

Keramol elastik white

0 review(s)
1,566 RSD 1,250 RSD

Keramol elastik white

0 review(s)
1,566 RSD 1,250 RSD

KERAMOL Elastic White je visoko elastični lepak za keramičke pločice na bazi belog cementa, posebno selektovanih agregata, sintetičkih polimera i aditiva. Namenjen je za spoljašnju i unutrašnju upotrebu, na zidnim i podnim površinama za lepljenje transparentnog kamena, mermera, krečnjaka, staklenih prizmi, keramike i mozaika. Ne menja boju materijala. Temperaturno je postojan od -20°C do +70°C. Preporučuje se za upotrebu u kupatilima, kuhinjama, sistemima sa podnim grejanjem, bazenima, balkonima i terasama, odnosno svim situacijama gde su zalepljene keramičke pločice izložene povećanoj vlažnosti i promenama u temperaturi. Idealan je za lepljenje neupijajućih pločica kada je površina zahtevna, kritična i deformabilna.

KERAMOL Elastic White od 25kg dodati na 7l vode i mešati do stvaranja homogene mase bez grudvica. Sačekati 15 minuta, pa ponovo intenzivno izmešati. Ovako pripremljena masa spremna je za ugradnju i mora se utrošiti u roku od 2 časa. Površine na koje se nanosi lepak, moraju biti nosivo sposobne, očišćene od prašine, masti i drugih nečistoća. Veće neravnine ispuniti KERAMOL Elastic White lepkom i to dan pre ugradnje pločica. Pre nanošenja lepka površine grundirati odgovarajućom MAXIKRIL podlogom, u zavisnosti od stanja površine. Ako se lepi “pločica na pločicu” površine grundirati MAXIKRIL Ceramic podlogom. Nanošenje lepka vršiti nazubljenom gletaricom, tako da min. 65% površine pločice bude prekriveno lepkom. Pločice postavljati na naneseni lepak pomerajući ih levo-desno, gore-dole. Praznine između pločica min. 24 časa nakon ugradnje ispunuti FUGALIN masom za fugovanje. Nakon postavljanja, pločice i alat odmah oprati vodom.

Radna temperatura: Radove izvoditi na temperaturama od +5°C do +30°C. Atmosferski uslovi mogu uticati na proces očvršćavanja.

Potrošnja: Od 2-5kg/m², u zavisnosti od kvaliteta pripremljenih površina, tehnike i načina nanošenja.

Rok upotrebe i skladištenje: 12 meseci od datuma proizvodnje istaknutog na ambalaži. Čuvati u zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, u suvoj i provetrenoj prostoriji.

29%

Usisivac za pepeo

0 review(s)
6,990 RSD 4,990 RSD

Usisivac za pepeo

0 review(s)
6,990 RSD 4,990 RSD

Usisivač ze pepeo je pogodan za usisivanje hladnog pepela iz dimnjaka, roštilja ili kamina. . Posle upotrebe, filter se može jednostavno isprazniti i oprati vodom. Zbog filtera usisivač je pogodan za usisavanje fine prašine i pepela. Zahvaljujući sopstvenom motoru, ovaj filter ne mora da se montira na usisivač.

29%

Motorna testera

0 review(s)
16,999 RSD 11,999 RSD

Motorna testera

0 review(s)
16,999 RSD 11,999 RSD

Motorna lančana testera 2,2kw (3KS)

28%

Fugalin

0 review(s)
300 RSD605 RSD

Fugalin

0 review(s)
300 RSD605 RSD

FUGALIN je vodoodbojna, paropropusna, elastična, fungicidno zaštićena masa za fugovanje, koja odlično prijanja na površinu i otporna je na ogrebotine. Namenjen je za fugovanje keramičkih i staklenih pločica, mozaika i kamena kod unutrašnjih i spoljašnjih radova. Koristi se kako za zidne tako i za podne površine. Maksimalna širina fuge ne sme biti veća od 8mm. FUGALIN zbog svojih izuzetnih tehničkih svojstava pogodan je za primenu u kupatilima, kuhinjama, kao i u enterijerima koji poseduju sistem podnog grejanja. FUGALIN se proizvodi u različitim nijansama, prema MAXIMA ton karti masa za fugovanje.

FUGALIN od 2kg dodati na ≈600ml vode i dobro izmešati mešalicom. Sačekati 5-10 minuta, pa ponovo intenzivno izmešati. Ovako pripremljena masa spremna je za ugradnju i mora se utrošiti u roku od 2 časa. FUGALIN nanositi gumenom gletaricom za fugovanje, koso u odnosu na smer fuga, tako što se utisne u fuge. Površina koja se fuguje prethodno mora biti navlažena. Nakon nanošenja, posle približno 10-15 min., celokupnu površinu pločica i fuga obrisati finim sunđerom za fuge, a potom ispolirati suvom krpom. Vodoodbojnost FUGALIN-a se postiže od 5-7 dana nakon ugradnje. Kod pločica koje su jako porozne i grube, pre početka rada proveriti prvo kako se čiste. Ako lepak kojim su lepljene pločice nije potpuno suv može doći do promene boje fuge. Po pločicama se može hodati 12 časova nakon ugradnje FUGALIN-a. Posle upotrebe, alat odmah oprati vodom.

Radna temperatura: Optimalna radna temperatura je od +10°C do +30°C. Ne sme se koristiti ispod +5°C, kao i po jakom suncu, vetru, magli i kiši.

Potrošnja: Od 0.5-1.0kg/m², u zavisnosti od širine i dubine fuga, kao i formata pločica.

Rok upotrebe i skladištenje: 24 meseca od datuma proizvodnje istaknutog na ambalaži. Čuvati u zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, u suvoj i provetrenoj prostoriji.

16%

Kondor V4 10m2

0 review(s)
5,000 RSD 4,200 RSD

Kondor V4 10m2

0 review(s)
5,000 RSD 4,200 RSD

Staklena tkanina koja se koristi kao uložak, kod ovih proizvoda obezbeđuje izvanredne karakteristike pri istezanju i dobru dimenzionalnu stabilnost. Zbog svojih karakteristika ove trake se koriste kod najzahtevnijih hidroizolacionih potreba u svim klimatskim zonama. Pogodne su za hidroizolaciju temelja, podruma, konstrukcija izloženim jakim strukturalnim pomeranjima kao jednoslojne, višeslojne, završne trake i kao trake za izjednačavanje parnog pritiska.

Bitumenske trake FIMFLEX T, sa uloškom od staklene tkanine, proizvode se sa površinskom zaštitom od prirodnog škriljca (FIMFLEX T4/�, FIMFLEX T5/�) i sa stiropornim kuglicama (FIMFLEX T4/P, FIMFLEX T5/P).

24%

Keramol elastik

0 review(s)
1,250 RSD 950 RSD

Keramol elastik

0 review(s)
1,250 RSD 950 RSD

KERAMOL Elastic je visoko elastični lepak za keramičke pločice na bazi hidrauličnih veziva, posebno selektovanih agregata, sintetičkih polimera i aditiva. Namenjen je za spoljašnju i unutrašnju upotrebu, na zidnim i podnim površinama. Temperaturno je postojan od -20°C do +70°C. Preporučuje se za upotrebu u kupatilima, kuhinjama, sistemima sa podnim grejanjem, bazenima, balkonima i terasama, odnosno svim situacijama gde su zalepljene keramičke pločice izložene povećanoj vlažnosti i promenama u temperaturi. Idealan je za lepljenje neupijajućih pločica kada je površina zahtevna, kritična i deformabilna.

17%

Duroprimer

0 review(s)
14,526 RSD 12,105 RSD

Duroprimer

0 review(s)
14,526 RSD 12,105 RSD

2-komponentni bezbojni epoksidni prajmer sa rastvaračima. Koristi se na podlogama koje pokrivamo DUROFLOOR sistemom.
Klasifikovan je kao SR-B2,0, prema EN 13813.

17%

Durofloor-R

0 review(s)
14,820 RSD 12,350 RSD

Durofloor-R

0 review(s)
14,820 RSD 12,350 RSD

Dvokomponentni epoksidni premaz bez rastvarača namenjen za površine od betona i cementnog maltera.
Klasifikovan je kao SR-B2,0-AR0,5-IR4, prema EN 13813.

26%

Keramol Flex

0 review(s)
936 RSD 690 RSD

Keramol Flex

0 review(s)
936 RSD 690 RSD

KERAMOL Flex je fleksibilni lepak za keramičke pločice na bazi hidrauličnih veziva, posebno selektovanih agregata, sintetičkih polimera i aditiva. Namenjen je za unutrašnje neupijajuće pločice i za spoljašnje neupijajuće pločice koje se ugrađuju na upijajućim podnim površinama. Temperaturno je postojan od -20°C do +70°C. Preporučuje se za upotrebu u kupatilima, kuhinjama, sistemima sa podnim grejanjem, bazenima, balkonima i terasama, odnosno svim situacijama gde su zalepljene keramičke pločice izložene povišenoj vlažnosti i promenama u temperaturi.

6%

SikaMur injecto cream 600ml

0 review(s)
3,200 RSD 3,000 RSD

SikaMur injecto cream 600ml

0 review(s)
3,200 RSD 3,000 RSD

Masa za blokadu kapilarne vlage na bazi silana 

SikaMur-InjectoCream-100 je novo sistemsko rešenje za blokadu i neutralisanje kapilarne vlage. SikaMur–InjectoCream-100 je masa (pasta) za zaustavljanje (odbijanje) prodora vode, pakovana u monoporcije (kobasice) zapremine 600ml. Nanosi se ubrizgavanjem u predhodno izbušene rupe (otvore) na zidu, korišćenjem SikaAvon ručnog pištolja (600ml). Nije potrebna specijalna pumpa za injektiranje! Jednom ubrizgan u sloj maltera, SikaMur–InjectoCream-100 će se raširiti kroz vlažan zid, čime se obezbeđuje vodonepropusna barijera (Damp-Proof Course, DPC) i blokiraju dalji prodori kapilarne vlage.

SikaMur® -InjectoCream-100 se može koristiti za blokadu kapilarne vlage u skoro svim vrstama zidova:  Čvrsti zidovi od opeke  Zidovi sa šupljinama  Zidovi zidani kamenom, zidovi ispunjeni šljunkom, itd.

 Jednostavna primena (mali rizik od grešaka prilikom nanošenja, mali uticaj na moguće greške usled nedovoljne manuelne sposobnosti).  Jednokomponentan-spreman za upotrebu.  Brza ugradnja (bez *duplog bušenja*, bez čekanja da tečni material penetrira pod uticajem sila gravitacije).  Nema potrebe za predhodnim zaptivanjima eventualnih otvora u bušenim rupama, korišćenjem sistema *pod pritiskom*).  Brzo nanošenje (injektiranje), bez vremena za čekanje kada se tečnost ubrizgava pumpama pod pritiskom , kao i eliminaisanje više postupaka punjenjapražnjenja kada se postupak nanošenja obavlja u sistemima gravitacionog injektiranja.  Veoma dobra predhodna procena utroška materijala (lako se kallkuliše potrebna količina materijala potrebna za nanošenje).  Ne zahteva se upotreba skupih i komplikovanih pumpi.  Prosuti i neiskorišćeni materijal lako se uklanja sa gradilšta (izbegnuti su problemi sa eventualnim procurivanjem materijala kroz zidove, prodore cevi, šupljine i sl.  Koncentrovana formula sa preko 60% aktivnih sastojaka (uvodi manju količinu neaktivnog nosioca u zid što donosi mnogo više efektivnih rezultata u poredjenju sa manje koncentrovanim materijalima).  Mali je rizik (opasnost) u radu jer je materijal na vodenoj bazi-nije kaustičan, nije zapaljiv, ne injektira se po pritiskom!  Veoma malo rasipanje (gubitak-škart)!  Mala količina otpada (smeća)!  Bez rizika od pojave ’cvetanja’ (kao kod tretmana kapilarne vlage silikonatima)

16%

Crevo Anty-twest 25m 1/2″

0 review(s)
2,990 RSD 2,500 RSD

Crevo Anty-twest 25m 1/2″

0 review(s)
2,990 RSD 2,500 RSD

Podnosi pritisak do 32 bara, otpornost na temperature u opsegu –20°C/+60°C, crevo je otporno na UV zrake a unutrašnji slojevi na alge, bez Kadmijuma i Barijuma, otporno na uvrtanje i ne dozvoljava pravljenje čvorova koji bi zaustavili protok vode. Duplo upredeno ojačanje (ATS2™) od poliestera najvišeg kvaliteta.

9%

Isoflex PU-500

0 review(s)
5,590 RSD19,630 RSD

Isoflex PU-500

0 review(s)
5,590 RSD19,630 RSD

Jednokomponentna, poliuretanska, hidroizolaciona tečna membrana.

 

17%

Sika estrihplast 25kg

0 review(s)
7,317 RSD 6,100 RSD

Sika estrihplast 25kg

0 review(s)
7,317 RSD 6,100 RSD

Podloga:

Ukoliko se spravlja vezivni malter, trebalo bi obratiti pažnju na odgovarajuću podlogu. Ova mora da pokaže dovoljnu čvrstoću i na njoj ne sme da bude slobodnih delova (eventualno koristiti SikaTop-77 kao posrednika pri prianjanju). Ukoliko se spravlja plivajući estrih, treba obratiti pažnju na odgovarajuću mogućnost klizanja. Mešanje: Estriplast se dodaje u težinskoj količini od 1% težine cementa u mešalicu koja radi (to znači 0,5kg Estriplasta na 1 džak cementa). Estriplast donosi odgovarajuću uštedu vode (cca. 10%). Na to mora da se obrati pažnja prilikom pravljenja recepture estriha. Ostali dodaci ostaju nepromenjeni. Dodatak može da se sipa u vodu, a može i direktno u mešalicu. Sveže naneseni estrih mora za vreme prvih 8 dana da se štiti od radikalnih promena temperature i od prebrzog isušivanja. Ukoliko se Estriplast koristi za estrihe u vezi sa podnim grejanjem, onda može posle 10 dana polako da se počne sa grejanjem (temperature cca. + 15o C do +20o C). Posle 10 dana temperaturu polagano povisiti na normalu.

 

18%

Agregat – generator FJP7000

0 review(s)
106,800 RSD 88,000 RSD

Agregat – generator FJP7000

0 review(s)
106,800 RSD 88,000 RSD

Generator – agregat cetvorotaktni vazdušno hlađen snage motora 9500W/3600 

rezervoar goriva 15l, rezervoar ulja 0,6l

Nominalna snaga 5kw maximalna snaga 5,5kw

period rada 10h

NEWSLETTER

Sign Up for Our Newsletter

This is Photoshops version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit...

Our Services

Our Support

My Account